سلولیت چیست؟
ایجاد ناهمواری روی سطح پوست و اختلال در زیبایی بدن بر اثر کشیدگی کیسههای چربی مخالف بافت پوست را سلولیت مینامند که با افزایش سن در سطح پوست بیشتردیده میشود. سلولیت نوعی چربی است که اغلب بعد از سنین بلوغ در نواحی ران، باسن، لگن و شکم (قسمتهایی از بدن که چربی تجمع پیدا میکند) نمایان شده و باعث ایجاد ناهمواری روی سطح پوست میشود.
این ضایعه یا مشکل پوستی بیضرر و بسیار شایع است؛ به دلیل افزایش حجم فیبر در بافتهای مفصلی، این ضایعه در زنان شایعتر است و افرادی با سن بالا به دلیل نازک شدن پوست، بیشتر در معرض این ضایعه قرار میگیرند که سبب ایجاد فرورفتگی در سطح پوست و ظاهری مشابه پوست پرتقال میشود.
سلولیت عارضه پوستی شایعی به ویژه در زنان است که به خودی خود بی ضرر بوده و سلامتی فرد را تهدید نمیکند. با این وجود به دلیل ظاهر نازیبا، ممکن است فرد مبتلا را برای درمان این عارضه تحریک نماید. کلینیک تخصصی دکتر رامین مدرسی در اصفهان ارائه دهنده روشهای متعدد درمان سلولیت میباشد که با این روشها بدون جراحی و به طور مؤثر میتوان ایجاد سلولیت بر روی پوست را بهبود بخشید. روشهایی که برای درمان سلولیت در این مرکز مورد استفاده قرار میگیرد، آر اف فرکشنال، کویتیشن، لیزر درمانی و ... هستند. لطفا به منظور دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این روشها و تعیین وقت قبلی در این مرکز میتوانید با شماره تلفن : 8-36703885 - 031 تماس حاصل فرمایید.
انواع سلولیت
سلولیت سفت: این نوع سلولیت بیشتر در ناحیه رانها و باسن دیده میشود که به عضلات چسبیده و حجمی قطور دارد؛ با فشار دادن آن ناحیه فرد احساس درد میکند و به دلیل محکم بودن این ماده، به راحتی نمیتوان آنرا از روی پوست گرفت.
سلولیت شل: این نوع سلولیت بر اثر چاق و لاغر شدن ناگهانی بوجود میآید و با حرکت بدن سلولیت نیز حرکت میکند که ظاهری نامطلوب به همراه دارد.
علائم دخیل بر ایجاد سلولیت
- افزایش مصرف مواد نشاستهای و قندی
- کاهش متابولیسم بدن
- کاهش یا افزایش ناگهانی وزن
- علائم ژنتیکی و جنسیت
- رژیم غذایی نامناسب
- تغییرات هورمونی
- فشارهای عصبی
- کمبود پروتئین
- ورزش نکردن
- کم آبی
سلولیت چگونه ایجاد میشود؟
سلولیت نوعی مسمومیت بین بافتهای ارتباطی بدن است؛ در میان عضلات و فیبرها که پوست را به عضله وصل میکنند، چربی وجود دارد و در اثر فشار چربی به بافت پوست، سلولیت یا فرورفتگیهایی روی سطح پوست ایجاد میشود. هنگامی که سلولهای چربی در یک ناحیه از بدن تجمع پیدا میکنند، بر اثر وجود وترها که وظیفه اتصال به بافتهای عمیق پوست را دارند، در جهت مخالف سطح پوست یعنی به داخل کشیده میشوند؛ در نتیجه سلولیت روی سطح پوست ایجاد میشود.
روشهایی برای درمان و از بین بردن سلولیت
سلولیت یک پدیده طبیعی است که رویداد پزشکی حادی نیست و درمان آن ضرورتی ندارد؛ این عارضه پوستی تنها باعث ایجاد اختلال در زیبایی بدن میشود. برای درمان و از بین بردن آن روشهایی وجود دارد که در ادامه به آنها میپردازیم.
سابسیژن (subcision): در سابسیژن با قرار دادن یک سوزن در زیر پوست، رشتههای بافت همبند فیبری شکسته شده و خوشههای سلولهای چربی را جدا میکند.
درمان سلولیت با الکترولیپولیز: تحریک الکتریکی بر چربیهای جمعشده، سرعت جریان خون را آسان کرده و به دفع سلولهای زائد چربی از بافتها کمک میکند.
کویتیشن: این روش درمانی بدون درد است؛ امواج اولتراسوند، سلولهای چربی را شکسته و محتویات آزاد شده از طریق ادرار از بدن خارج میشوند.
آر اف فرکشنال: آر اف فرکشنال روشی غیر تهاجمی است که با اثرگذاری و انتقال انرژی لیزری بر لایه میانی پوست، به رفع سلولیت میپردازد.
ورزش کردن و تقویت ماهیچهها: سلولیت نوعی چربی است که با افزایش وزن وضع آن وخیمتر میشود؛ با انجام حرکات ورزشی مانند پیادهروی، دوی آهسته، شنا، یوگا، بدنسازی، پیلاتس و ... میتوان به درمان آن کمک کرد.
رعایت رژیم غذایی سالم: افزایش مصرف میوههای تازه، سبزیجات، مواد پروتئینی سالم و غلات و کاهش خوردن غذاهایی مانند نوشیدنی و خوراکیهای فرآوری شده و
استفاده از ویتامین E میتواند به بهبود و پیشگیری از ایجاد سلولیت کمک نماید.
کلینیک پوست، مو و زیبایی دکتر رامین مدرسی، با بهرهگیری از کادری مجرب و بروزترین متدهای علمی، در محیطی آرام و منطبق بر استانداردهای نوین پزشکی، آماده ارائه خدمات در زمینه بهترین تزریق بوتاکس در اصفهان میباشد .
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
سلولیت چیست و چگونه درمان می شود؟
تاریخ انتشار : 1400-07-08تاریخ بروز رسانی : 1403-04-27
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .