سابسیژن و درمان جای جوش
سابسیژن عمل جراحی کوچک و سرپای است که در مطب یا کلینیک میتواند انجام شود. برای انجام سابسیژن نیازی به بیهوشی و بستری شدن نیست و با بی حسی موضعی درمان انجام خواهد شد. این روش یکی از متدهای ایدهآل، با پاسخ دهی مناسب است که در درمان اسکارهای فرو رفته کاربرد دارد. اسکار آکنه یکی از مشکلات رایج پوستی است که در بسیاری از افراد در پی ابتلا به جوش، جراحات ناشی از تصادف یا آسیبهای پوستی، ابتلا به آبله مرغان و بسیاری علل دیگر ایجاد میشود.
در سابسیژن با استفاده از ابزار سوزنی شکل، و وارد نمودن آن به زیر پوست، لایه سطحی از بافتهای فیبروزی جدا میشود. در ادامه با سابسیژن به عنوان یکی از بهترین درمانهای اسکار فرورفته بیشتر آشنا خواهید شد.
در کلینیک دکتر رامین مدرسی همواره تلاش میشود، به روزترین ابزار و تکنیکهای درمانی برای رفع مشکلات پوستی مراجعین به کار گرفته شود. سابسیژن در اصفهان را نیز به عنوان درمان اسکار آکنه در این مرکز تجربه نمایید. برای مشاوره رایگان و دریافت نوبت با شمارههای درج شده در همین صفحه تماس حاصل فرمایید و برای رزرو نوبت اینترنتی کلیک کنید.
اسکار چیست؟
اسکار به بقایای آسیبهای وارده به پوست گفته میشود که ممکن است در اثر جراحات، صدمات، یا آکنه ایجاد شود. اسکارها انواع مختلفی دارند که در این مقاله، در ارتباط با درمان اسکارهای فرو رفته به روش سابسیژن مطالبی را عنوان مینماییم. علت اسکارهای فرو رفته، میتواند ترمیم ناقص آسیب عمیقی باشد که در اثر آبله مرغان، جوش و ... روی پوست ایجاد شده است.
این نوع اسکارها که به آن اسکار آتروفیک نیز گفته میشود، به دلیل چسبیدن پوست به بافتهای فیبروتیک و کشیده شدن پوست به داخل ایجاد میشود. برای درمان این اسکارها، بسته به نظر پزشک از انواع روشها مانند کراس، آر اف فرکشنال، میکرونیدلینگ و ... استفاده میشود که سابسیژن هم یکی از بهترین روشها برای درمان اسکارهای آتروفیک میباشد.
سابسیژن چگونه انجام میشود؟
برای انجام سابسیژن ابتدا پوست محل مورد نظر استریل میشود. سپس بی حسی در موضع تزریق میگردد و با ایجاد سوراخهای بسیار کوچک، ابزار سابسیژن به نام سابسیژکتور، وارد پوست شده و با حرکت به جهات مختلف پوست را از بافت فیبروزی جدا مینماید. اگر حرکت سابسیژکتور به درستی صورت گیرد، زمان انجام سابسیژن، صدایی شنیده میشود که نشانه خوبی است و حاکی از جدا شدن بافتهای فیبروزی میباشد.
سابسیژن برای چه کسانی مناسب نیست؟
- افرادی که مشکلات انعقادی دارند
- افراد تحت درمان با رتینوئیدها
- افرادی که سابقه کلوئید دارند
- کسانی که به جوش فعال مبتلا هستند
اقدامات پس از سابسیژن
- برای کاهش تورم ممکن است از کمپرس یخ استفاده شود.
- پس از سابسیژن بهتر است با همراه به منزل برگردید.
- احتمالاً پزشک مصرف داروهای مسکن، آنتی بیوتیک و پمادهای ترمیم کننده را برای شما تجویز مینماید که در این صورت، داروها حتماً طبق دستور پزشک و تا پایان مصرف شوند.
- در زمان استراحت برای اجتناب از فشار روی پوست تحت درمان، به پشت بخوابید.
- از قرار گرفتن در معرض تابش نور خورشید خودداری کنید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
کاربرد دستگاه تیکسل برای لک صورت و جای جوش
تاریخ انتشار : 1401-12-19تاریخ بروز رسانی : 1402-01-16 -
انجام سابسیژن چه مزایایی دارد؟
تاریخ انتشار : 1400-05-05تاریخ بروز رسانی : 1400-05-07 -
درمان اسکار آکنه با کراس
تاریخ انتشار : 1399-08-13تاریخ بروز رسانی : 1399-10-07 -
بهترین راهکارهای از بین بردن جای جوش
تاریخ انتشار : 1399-10-04تاریخ بروز رسانی : 1399-10-18 -
بهترین روشهای درمان اسکار
تاریخ انتشار : 1399-06-10تاریخ بروز رسانی : 1399-10-07
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .