اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ - تلفن : 8-36703885
با خیال راحت سلفی بگیرهیچ وقت برای زیبایی دیر نیستبا افتخار صورتگریمبرای زیبایی جایگزینی نیستچهره خوب که داشته باشی
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / زیبایی / خال برداری بدون جراحی چگونه است؟

خال برداری بدون جراحی چگونه است؟

خال رایج ترین ضایعه پوستی است که از سلول های ملانوسیت و به دلیل تجمع رنگدانه تشکیل شده است. خالها معمولاً به رنگ های قهوه ای روشن، قهوه ای تیره یا سیاه دیده می شوند و اغلب بی خطر هستند. خال ها ممکن است به صورت مادرزادی وجود داشته باشند یا به صورت اکتسابی و به دلیل تماس با نور خورشید، بارداری یا مصرف داروهای هورمونی به وجود آمده باشند.

در صورتی که خال تغییر نکرده و از نظر ظاهری شما را آزار نمی دهد، بهتر است که آن را به حال خود رها کنید؛ اما در صورتی که از وجود خال روی صورت یا سایر نواحی بدن رضایت ندارید و باعث شده تا ظاهر شما زیبایی کمتری داشته باشد بهتر است با مراجعه به پزشک آن را بردارید. با توجه به اینکه محل به وجود آمدن خال ها و نوع آنها می تواند تفاوتهایی با هم داشته باشد، می توان از روش های مختلفی برای خال برداری استفاده نمود. البته فاکتورهای دیگری نیز در این زمینه تأثیرگذار هستند که از مهم ترین آنها می‌توان به سن بیمار، بزرگ یا کوچک بودن خال، عمق خال، رنگ خال و حتی محل خال اشاره نمود.

روشهای متعددی برای برداشتن غیر جراحی انواع خال وجود دارد که همگی در کلینیک تخصصی دکتر رامین مدرسی در اصفهان، در کنار انواع روشهای کاشت مو، تزریق چربی، ژل و بوتاکس و بسیاری خدمات دیگر در حیطه پوست، مو و زیبایی، با مدرن ترین تجهیزات و مجرب ترین کادر درمانی، قابل انجام می‌باشد. اگر مایل به بهره مندی از خدمات این مرکز می‌باشید؛ با شماره تلفن 36703885 - 031 تماس حاصل فرمایید.

انواع خال

خال ها ممکن است در سنین مختلف و به دلایل متفاوتی به وجود بیایند و رشد کنند. همین امر باعث شده است تا دسته بندی های خاصی برای انواع خال در نظر گرفته شود.

خال های اکتسابی

این نوع از خال ها ممکن است به دلیل تماس مستقیم با نور آفتاب، حاملگی، بلوغ و … به وجود بیایند. خالهای اکتسابی بعد از 30 سالگی معمولاً نمود کمتری دارند و به وجود نمی آیند؛ اما در دوران نوجوانی پوست هر فرد مستعد برای تشکیل انواع خال های اکتسابی می باشد.

خال های مادرزادی

در گذشته وجود خال های مشترک بین افرادی که نسبت فامیلی با هم داشتند را نوعی نشانه برای تشخیص این نسبت می‌دانستند؛ اما تحقیقات پزشکی هنوز نتوانسته است دلیل ثابت و خاصی برای بروز این خال ها پیدا کند. فقط مشخص شده است که این خال ها ممکن است از بدو تولد همراه با نوزاد باشند و یا اینکه در دو سال اول روی بدن تشکیل شوند.

برداشتن خال

برداشتن خال با روش شیو کردن

برداشتن خال با تراشیدن آن تقریباً شبیه روش برش دادن است. در این روش با استفاده از چاقوی جراحی، پزشک متخصص لایه‌های خال را تا زمانی که خال از بین برود می تراشد. قبل از شروع پروسه، بیحسی موضعی برای شما انجام می گیرد و در اغلب موارد پس از انجام این روش نیاز به بخیه زدن نیست؛ اما ممکن است در محل خال برداشته شده، یک لکه کوچک صورتی رنگ روی پوست باقی بماند که به کمک کرم‌های ترمیم کننده قبل محو شدن است.

عوارض جانبی شیو کردن خال

برداشتن خال ممکن است با عوارضی همراه باشد که شدت آنها به نوع و اندازه خال، روش خال برداری و میزان مهارت پزشک بستگی دارد. چنانچه این عوارض در ناحیه صورت ایجاد شوند، زیبایی فرد به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرد. از مهم‌ترین عوارض برداشتن خال صورت می‌توان به التهاب، قرمزی، تیرگی و ایجاد جای زخم در محل خال برداری اشاره کرد.

برداشتن خال با روش آراف (RF) سرجیکال

این روش یک نوع جراحی با امواج رادیویی است که به رادیوسرجری یا RF سرجیکال معروف است. در آراف (RF) سرجیکال از امواج رادیویی با فرکانس بالا استفاده می شود تا بافت ها را برش دهند. این جراحی متفاوت با الکتروسرجری است؛ زیرا در این روش بدون هیچ فشار فیزیکی باید برش صورت گیرد. پایه رادیوسرجری استفاده از امواج رادیویی با فرکانس بالا یا همان RF است که بسامد آنها بین 5/1تا 4 مگاهرتز است و از طریق میکروفیبرهای الکترودها سبب ایجاد دمای پایین می شود. به همین علت دمای پایین جلوی گرم شدن الکترودها را می گیرد. در عوض مایع میان بافتی سبب ایجاد مقاومت می شود و بدون نیاز به حرارت یا آسیب محو و تبخیر می شود. انجام این درمان سبب انعقاد خون، جلوگیری از خونریزی بدون آسیب رساندن و سوختن بافت مورد نظر می‌شود.

فواید برداشتن خال با آراف سرجیکال

  1. روش سرپایی، بدون خونریزی و یا خونریزی به صورت خیلی خفیف
  2. زمان کوتاه مدت و انجام سریع
  3. بدون دوره ی نقاهت و بهبود سریع
  4. قابل انجام در تمامی قسمت های بدن
  5. روش درمانی بدون درد به دلیل استفاده از بیحسی های موضعی

آدرس اینستاگرام دکتر رامین مدرسی

اقدامات پس از برداشتن خال

اقداماتی که پس از برداشت خال باید توسط بیمار رعایت شود در روش‌های مختلف درمانی متفاوت است. استحمام و بهداشت فردی باید به خوبی رعایت و طبق دستور پزشک عمل شود. افرادی که با روش آر اف اقدام به برداشتن خال کرده‌اند، باید به مدت 14 روز از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنند. طبق دستور پزشک از کرم‌های ضد آفتاب دارای spf بالای 30 استفاده کنند. مصرف سیگار و مواد الکی را برای مدت 2 ماه ترک کنند.

عوارض جانبی آر اف سرجیکال

  1. در چند روز اول، امکان بروز تورم، قرمزی، خارش و حساسیت وجود دارد.
  2. امکان بروز جوش بر روی پوست
  3. امکان سوختگی به وسیله ی برخورد جسم فلزی با بدن بیمار در صورت قصور حین برداشتن خال

با مراجعه به کلینیک دکتر رامین مدرسی می‌توانید از بهترین تزریق چربی گونه در اصفهان بهره‌مند شوید و شاهد نتایج بسیار خوبی در این زمینه باشید. جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36703885 - 031 تماس حاصل فرمایید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :

کلینیک پوست، زیبایی، لیزر و کاشت موی دکتر مدرسی در سال ۸۸ با مسئولیت و مدیریت دکتر رامین مدرسی (پزشک پوست و مو) فعالیت خود را آغاز کرد. هدف کلینیک پوست دکتر مدرسی استفاده از جدیدترین و پیشرفته ترین دستاوردهای دانش و تکنولوژی در محیطی مدرن و آرامش بخش برای ارائه بهترین خدمات پوست مو و زیبایی در اصفهان می‌باشد.

این کلینیک با بهره گیری از بهترین پزشکان پوست، مو، زیبایی، لیزر و جراحی پلاستیک در اصفهان خدمات خود را ارائه می‌دهد.
کلینیک دکتر مدرسی با کادری مجرب، محیطی مناسب، امکانات و تجهیزات به روز دنیا، تمامی خدمات را در حوزه پوست مو و زیبایی، در اختیار مراجعه کنندگان محترم قرار می‌دهد.